National University of Public Service’den Uluslararası İlişkiler Birimi’ne Ziyaret

Budapeşte’de bulunan partner üniversitemiz National University of Public Service’den 3 personel, 6-10 Mayıs tarihleri arasında İKÜ Uluslararası İlişkiler Birimi’ni ziyaret ettiler. Misafirlerimize üniversitemiz bölümleri tanıtılarak gelecek iş birlikleri üzerine görüşüldü.

Uluslararası Öğrenciler için İKÜ 2019-2020 Lisansüstü Başvuruları Başladı

Uluslararası öğrenciler için İstanbul Kültür Üniversitesi 2019-2020 Lisansüstü başvuruları başlamıştır. Başvurunuzu yapmak için aşağıdaki belgeleri  yob@iku.edu.tr adresine gönderin lütfen.

• Pasaport / Kimlik
  • Lisans Mezuniyet Belgesi (4 yıllık lisans eğitimi gereklidir)
  • Lisans Transkript Belgesi (4 yılın tamamı belirtilmelidir)
  • Yüksek Lisans diploması, transkipti ve YÖK’çe Kabul edilen Uluslararası geçerliliği olan dil yeterlilik belgesi (Doktora başvuruları için)

İKÜ Uluslararası Gün 2019

İstanbul Kültür Üniversitesi’nin uluslararası öğrencilerine kültürlerini tanıtma fırsatı sunmak için geleneksel olarak düzenlediği “Uluslararası Gün” bu yıl 26 Nisan Cuma günü Ataköy yerleşkesi arka bahçesinde gerçekleştirildi. Etkinlikte; Afganistan, Pakistan, Irak, Ürdün, Filistin, Lübnan, Bangladeş, Kazakistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Nijerya, Fas, Yemen, Suudi Arabistan, Mısır, Libya ve Suriye olmak üzere 17 ülke stant açtı.

ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ KABUL MEKTUBU TESLİMİ TARİHLERİ UZATILDI !!!

Nihai liste ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ile katılacağınız firma veya üniversitelerden almanız zorunlu olan "Kabul Mektubu" belgelerinizi getirdikten sonra tekrar düzenlenecektir ve hibe alabilecek öğrenci sayısı bu liste ile belirlenecektir.

Kabul mektubu son getirme tarihi 13 Mayıs 2019 tarihine uzatılmıştır. Staj hareketliliğine katılacağınız tarihler için iletişimde olduğunuz firmalar veya üniversitelerdeki yetkili kişi tarafından bu belgenin doldurulup, imzalı ve mühürlü (kaşe) halinin tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.