Ulusal Ajans Hibe Ödemeleri Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Ulusal Ajans Üniversitelere ne kadar hibe ödemesi yapılacağına dair bilgilendirme yapmıştır. Birimimiz de Üniversitemiz  hesabına yatacak öğrenim hareketliliği hibesini aşağıdaki kurallar çerçevesinde öğrencilere sözleşme kapsamında ödeyecektir.

2020-2021 AKADEMİK YILI ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ HİBELENDİRİLEBİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ  

Duyurularımızı dikkatle takip ediniz.

1.Hibe hesaplama yöntemi fakültelerin geçmiş sene öğrenci gönderme performansları ile doğru orantılıdır.
2.Erasmus hakkından feragat edenler ve Erasmus öğrencisi olma hakkı kazanmasına rağmen Bölüm Erasmus Koordinatörü tarafından atanamayanlar listede yer almamıştır.
3.Hibe almaya hak kazanan öğrenci sıralaması Fakülte içerisindeki Erasmus notlarına göre büyükten küçüğe göre yapılmıştır. Bazı Fakültelerden kalan fazla hibe toplanarak genel sıralamada Erasmus Genel Not ortalamasına göre tekrar dağıtılmıştır.
4.Listede hibe almaya hak kazanmış ancak gitmeyecek olan öğrenciler olması durumunda Birimimizle iletişime geçerse gerçekten gitmeye hazırlıklı öğrencilere transfer edilmesi sağlanabilir.
5.Listede dönemi, gidilecek Üniversite ismi hatalı olan öğrencilerin Birimimizle iletişime geçmesi rica olunur.
6.Güz dönemini online yapacağını açıklayan partner Üniversitelere tek dönem olarak atanmış öğrenciler uzaktan Erasmus öğrencisi olarak partner üniversitede dersleri alabilir, ancak hibe alamazlar.

Sorularınızla ilgili Birimimize yazabilirsiniz. erasmus@iku.edu.tr

Sağlıkla kalın,

UİB
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 07/17/2020 - 16:21