Open Call For Proposals - International La Salle Summer Academy 2019

Değerli Akademisyenlerimiz,

İKÜ Dünya programı çerçevesindeki partner üniversitelerimizden Universidad de La Salle (Kolombiya), yaz öğretimi kapsamında düzenlediği “Citizenship,Citizenry and Ethics” temalı 2 haftalık ders verme etkinliği için çağrıya çıkmıştır. Ders verme hareketliliği ile ilgili detaylı bilgiye (konaklama, ulaşım, ders süresi ve ödemeler) aşağıdaki duyurudan erişebilirsiniz.

Saygılarımızla,

*************************

Dear partner,

Universidad de La Salle - Colombia is pleased to announce opportunities to teach in Colombia through our Summer Academy 2019 either in June or July term. The invitation is addressed to researchers and faculty members around the world interested in participating as visiting scholars for a period of two weeks. Read more and apply by clicking here

Deadline for proposals February 15, 2019.

Colombia

Please feel free to share this information with faculty members and colleagues who might be interested in our International La Salle Summer Academy – 2019: Citizenship, citizenry and ethics.

We would be pleased to answer any questions you may have by email at: relainter@lasalle.edu.co

Sincere regards,
Organizing team - Summer Academy - 2019