Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA107) Projesi Başvuru Sonuçları

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi 2020 yılı Teklif Çağrısı Döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Ortak Ülkeler ile Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA107) projesine başvurmuş, proje başvurusu başarılı bulunmuş ve başvuruda bulunmuş olan Vakıf Üniversiteleri arasında en fazla hibelendirilen 2. Üniversite olarak 200.265,00 Euro hibe almaya hak kazanmıştır. Aralarında Tunus, Fas, Ürdün, Lübnan, Mısır, Azerbaycan, Ukrayna, El Salvador, Kosta Rika, Nikaragua, Kenya, Bangladeş, Nijerya ülkelerinin bulunduğu toplamda 13 ülkeyle hareketlilikler gerçekleştirmek üzere fırsatlar yaratılmıştır. 2020 KA107 Proje döneminde de  2019 KA107 Proje döneminde olduğu şekilde ağımıza kattığımız yeni ülkeler ve partnerlerle hibe desteği sağlanarak hem öğrenci hem de idari/akademik personel hareketlilikleri gerçekleştirilecektir.

Saygılarla,

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 07/31/2020 - 02:29