KA107 Erasmus Dünya Programı Hakkında Duyuru (2021)

KA107 Erasmus Dünya Programına başvuran ve bir önceki yayınlanan listede Erasmus öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimizin dikkatine;

Elimizdeki hibe çerçevesinde ülke, üniversite, bölüm ve kontenjanlarla ilgili hazırlanmış tablo aşağıda paylaşılmaktadır. 15.07.2021 tarihine kadar hak kazanmış öğrencilerin tercihlerinizi, yani hangi Üniversiteye güz veya bahar dönemi yerleşmek istediğini e-posta yoluyla tarafımıza bildirmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar tercih yapmayan ve bizle iletişime geçmeyen öğrencilerimiz KA107 Erasmus Dünya Hareketliliğinden feragat etmiş sayılacaktır. Öğrenci tercihlerinin değerlendirilmesi Erasmus puanı genel sıralamaları dikkate alınarak yapılacaktır. Erasmus Avrupa KA103 öğrenim ve/veya staj hareketliliğine katılacak öğrencilerden her bir hareketlilik için KA107 Erasmus Dünya Hareketliliği sıralamasında 10 puan düşecektir. Önemle duyurulur.

Tablo için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 06/22/2021 - 01:11