İstanbul Kültür Üniversitesi'nin 2021-2027 Dönemi ECHE (Erasmus Charter for Higher Education) Beyanname Başvurusu Kabul Edildi

İstanbul Kültür Üniversitesi'nin (İKÜ) 2021-2027 yıllarını kapsayan ECHE (Erasmus Charter for Higher Education) beyanname başvurusu Avrupa Birliği Komisyonu tarafından 100 tam puan ile değerlendirilerek kabul edildi.

Eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarında uygulanacak olan Erasmus+ faaliyetlere üniversitemizin 2021-2027 yılları boyunca da devam etmesi için gerekli olan ECHE (Erasmus Charter for Higher Education) beyanname başvurumuz yeni bir döneme adım atmamızı sağlayacak.

Onaylanan ve yenilenen ECHE beyannamesiyle beraber 2021-2027 döneminde bazı temalara ağırlık verilecek. Avrupa Birliği Komisyonu tarafından belirlenen dijitalleşme ve daha temiz bir çevre gibi temalar üzerinde itinayla çalışmaya hazır olan üniversitemiz, 7 yıllık süreçte Erasmus+ Programı'na gerek öğrenci gerekse akademik/idari personelin aktif olarak katılımını sürdürmeyi ve daha fazla iş birliğine imza atmayı hedeflemektedir.

Saygılarımızla,

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 01/15/2021 - 13:44