İKÜYÖS 2020 Uluslararası Öğrenci Bursluluk Sınavı Hk.

Değerli Öğrenciler,

İKÜYÖS 2020 Uluslararası Öğrenci Bursluluk Sınavı 21 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00’de (Türkiye yerel saati ile) Üniversitemiz Uzaktan Eğitim sistemi olan İKÜCATS üzerinden Adobeconnect programı kullanılarak gerçekleştirilecektir. 

İKÜCATS üzerinden sınavı gerçekleştirirken eş zamanlı olarak bilgisayarınıza yükleyeceğiniz Adobeconnect programı üzerinden kamera ve ses sistemi açılarak girdiğiniz sanal sınıftaki gözetmen tarafından hem kimlik kontrolleriniz yapılacak hem de görünteleneceksiniz.

Sınava girmek için çevrimiçi (online) olarak kayıt yaptırdığınızda bizimle paylaştığınız e-posta adresleriniz büyük önem taşımaktadır. Sınava başvuru için girilen her bir e-posta adresine sadece bir İKÜCATS ve Adobe connect kullanıcı adı ve şifresi gönderilecektir.

Başvurularını aynı e-mail üzerinden tarafımıza ileten ve 12 Haziran 2020 tarihine kadar e-posta güncellemesi yapmayan öğrencilerden sadece kayıtlı e-posta adresinin gerçek sahibi ilgili kullanıcı adı ve şifre ile sınava girebilecek diğer adaylar sınava katılamayacaklardır.
 

Kullanıcı adı ve şifreler tekil olduğundan aynı anda aynı kullanıcı adı ve şifreyle farklı bilgisayarlardan sınava girilemeyecektir.

 

Sınavdan 1 gün önce (20 Haziran 2020 aynı saatte) 5 soruluk bir deneme sınavı için link gönderilecek ve aynı kullanıcı adı ve şifre ile öğrencilerin sınav ortamını deneyimlemeleri sağlanacaktır. 21 Haziran 2020’de de aynı şifre ve kullanıcı adı ile 10:30’da öğrencilerin hem İKÜCATS hem de Adobeconnect programına giriş yapması beklenmektedir.

Lütfen durularımızı maillerinizden ve websitemizden takip edin.
https://uib.iku.edu.tr/en
https://uib.iku.edu.tr/


Önemle bilgilerinize sunulur.
Başarılar dileriz.

Uluslararası İlişkiler Birimi

P.S: İletişim için yob@iku.edu.tr adresini kullanınız.


Son Güncelleme Tarihi: Per, 06/04/2020 - 22:26