İKÜ Uluslararası Gün 2019

İstanbul Kültür Üniversitesi’nin uluslararası öğrencilerine kültürlerini tanıtma fırsatı sunmak için geleneksel olarak düzenlediği “Uluslararası Gün” bu yıl 26 Nisan Cuma günü Ataköy yerleşkesi arka bahçesinde gerçekleştirildi. Etkinlikte; Afganistan, Pakistan, Irak, Ürdün, Filistin, Lübnan, Bangladeş, Kazakistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Nijerya, Fas, Yemen, Suudi Arabistan, Mısır, Libya ve Suriye olmak üzere 17 ülke stant açtı.

Geleneksel kıyafetler giyen öğrencilerimiz, hazırladıkları yöresel yemekleri katılımcılara ikram ettiler. Kültürlerarası etkileşimi arttırmak amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, İKÜ Uluslararası Öğrenci Kulübü Başkanı İbrahim Mawlood üniversite arka bahçesine kurulan stüdyoda yayın yapan Metehan Mert Çakır ile Arka Koltuk King Size programına konuk olarak günün anlam ve önemi ile ilgili bilgiler verdi. Etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel de tüm ülke stantlarını ziyaret ederek öğrencilerimizle yakından ilgilendi, geleneksel yemeklerinden tadarak fotoğraf çektirdi.

İKÜ Uluslararası Gün 2019

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/03/2019 - 13:51