Erasmus+ KA107 Ortak Ülkeler Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Başvuruları Sona Erdi

2019-2020 Proje dönemi kapsamında Erasmus+ KA107 Ortak Ülkeler Personel Ders Verme ve Eğitim Alma hareketliliği için başvuru dönemi sona ermiştir.

2 akademik ve 2 idari personelimiz Ürdün’de bulunan Yarmouk Üniversitesi ile Mutah Üniversitesi’ne, 1 akademik ve 2 idari personelimiz Fas’ta bulunan Fas Yüksek Öğrenim Enstitüsü ile Uluslararası Rabat Üniversitesi’ne, 2 akademik ve 2 idari personelimiz El Salvador’da bulunan El Salvador Teknik Üniversitesine ve 2 idari personelimiz Tunus’ta bulunan Tunus Yüksek Enstitüsüne ders verme ve eğitim alma hareketliliği için başvuru yapmışlardır.

Başvuru sonuçları 12 Aralık 2019 tarihinde Üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir.
Başvuru sürecine katılan akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/09/2019 - 11:03