ERASMUS 2021 DÖNEMİ PROJESİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ HİBE KAZANANLAR LİSTESİ BELLİ OLDU!

Değerli Öğrencilerimiz,

2021 yılı Başvuru Dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA131) başvuruları değerlendirilmiş ve Ulusal Ajans tarafından ilan edilmiştir, ancak AB Komisyonu tarafından hibe sözleşmesi henüz imzalanmamış ve Türkiye’ye hibe ödemesi henüz yapılmamıştır. Bu bağlamda henüz Üniversitemize herhangi bir hibe tahsisi olmadığının altını çizmek isteriz.

Ulusal Ajansın duyurusu çerçevesinde Üniversitemize tahsis edilecek Erasmus 2021 proje dönemi hibesini (Erasmus Öğrenim hareketliliği için) almaya hak kazanan öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.

Hibe almaya hak kazanan öğrencilerimiz arasında feragat etmek isteyenler varsa en geç 1 hafta içerisinde feragat dilekçeleriyle beraber birimimize başvurmaları gerekmektedir. Feragat dilekçesine birimimiz web sitesinden faydalı dökümanlar kısmından ulaşabilirsiniz.

Elimizdeki hibe çerçevesinde 2021 projesi ile gidecek öğrencilerimizi maksimum 5 ay hibelendirilecektir.

2021-2027 yeni Erasmus+ Programına katılım için Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Komisyonu arasındaki uluslararası anlaşmaların imza süreci devam etmektedir. Bu itibarla aşağıda ilan edilen hibe tutarları geçici nitelikte olup, resmi katılım sürecinin tamamlanmasını müteakip değişiklik gösterebilir.  Yeni Erasmus+ Programına (2021-2027) katılım sürecine ilişkin resmi prosedürlerde yaşanabilecek gecikmelerden veya hibe tutarlarında daha sonra meydana gelebilecek değişikliklerden Üniversitemiz ve Avrupa Komisyonu ve Başkanlığı sorumlu tutulamaz.

Uluslararası İlişkiler Birimi


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 10/18/2021 - 15:08