AVRUPA STAJ KONSORSİYUMU KABUL MEKTUBU TESLİMİ TARİHLERİ UZATILDI !!!

Nihai liste Konsorsiyum Staj Hareketliliğine katılacağınız firma veya üniversitelerden almanız zorunlu olan "Kabul Mektubu" belgelerinizi getirdikten sonra tekrar düzenlenecektir ve hibe alabilecek öğrenci sayısı bu liste ile belirlenecektir. 
 
NOT 1 : Kabul Mektubu belgelerinizi son getirme tarihi 22 şubat 2019 tarihine uzatılmıştır. Staj hareketliliğine katılacağınız tarihler için iletişimde olduğunuz firmalar veya üniversitelerdeki yetkili kişi tarafından bu belgenin doldurulup, imzalı ve mühürlü (kaşe) halinin tarafımıza iletilmesi gerekmektedir. Bu sebeple Cv’ leriniz iletişimde olduğumuz firmalara iletilecektir fakat yerleştirme garantisi verilmediği için sizler kesinlikle araştırma yapıp Kabul Mektuplarınızı hızlı bir şekilde almalısınız. Staj Hareketliliğini firma bazlı düşünmemelisiniz. Partner olduğumuz üniversitelere bu linkten https://uib.iku.edu.tr/tr/degisim-programlari/partner-universiteler  ulaşıp staj yapmak için Erasmus Koordinatörlerine mail atabilirsiniz. 
 
NOT 2 : Kabul mektubu ve diğer gerekli belgeler için Euro-intern.org sitesinin ana sayfasında bulunan “usefull documents” kısmından indirebilirsiniz. 
 
NOT 3
: İletişimde olduğumuz firmalar ile CV’nizin ve kişisel bilgilerinizin paylaşılmasını istiyorsanız ebru.kara@iku.edu.tr e-mail adresine “tarafımca hazırlanmış CV’min ve kişisel bilgilerimin paylaşılmasını istiyorum” şeklinde mail göndermelisiniz. Bu e-maili iletmeyen öğrencilerimizin CV’leri firmalar ile paylaşılmayacaktır. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 01/22/2019 - 17:20