2023 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ KA131 AVRUPA STAJ KONSORSİYUMU YABANCI DİL YETERLİLİK SINAV SONUÇLARI VE ERASMUS PUANLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

6 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen Erasmus+ Avrupa Staj Konsorsiyum Yabancı Dil Yeterlilik Sınav Sonuçları için tıklayınız.
Erasmus+ Avrupa Staj Konsorsiyum Hareketliliği Erasmus Puanları için tıklayınız.

Bundan sonraki aşamada;

• Dil Sınavına girmiş ve minimum Erasmus notuna sahip öğrencilerin en geç 01.04.2024 tarihine kadar kabul mektuplarını turnaportal.ua.gov.tr web sitesine yüklemesi ve “Tercihler” kısmına ilgili kurumu eklemesi gerekmektedir. (Staj Konsorsiyum Hareketliliği en erken 10.06.2024 tarihinde başlayabilir)
  • 01.04.2024 tarihine kadar sisteme Kabul Mektubu yüklememiş katılımcıların başvurusu geçersiz sayılacaktır.
  • Sisteme Kabul Mektubu yükleyen katılımcılardan Erasmus Puanına göre ilk 3 sırada olanlar, hareketlilikten en fazla 2 ay süreyle "Hibeli" olarak faydalanacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 12/15/2023 - 14:56