2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ KA131 ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

2022 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Kesin Olmayan Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ !

• Yerleştirme sonuçları partner Üniversitelerin kontenjanlarına ve Fakülte içindeki sıralamalara göre değişiklik gösterebilir.
  • Feragat etmek isteyen öğrenciler 01.04.2022 tarihine kadar dilekçelerini Uluslararası İlişkiler Birimine iletmelidir. Dilekçelerini iletmeyen öğrenciler için bir sonra ki başvuruda -10 puan düşülecektir. Hibe sonuçları sonrası feragat hakkını kullanmak isteyen öğrenciler için süre tanınacaktır.
  • Hibeler her fakültenin son 3 yıldaki performansına göre dağıtılacaktır.
  • Yerleştirilen her öğrenci hibelendirilmeyecektir.
  • Kesin yerleştirme sonuçları Türkiye Ulusal Ajansı tarafından üniversite hibe sonuçları açıklandıktan sonra belirlenecektir.
  • Üniversitemiz ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında hibe sözleşmesi imzalanana kadar ve toplam hibe Üniversitemiz banka hesabına yatırılana kadar hibe listesi açıklanmayacaktır.
  • Yüksek Öğretimden gelen yazı çerçevesinde, kesin yerleştirme ve hibe sonuçları belli olmadan vize almayı kolaylaştırıcı vize/hibe yazısı düzenlenmeyecektir.
  • Öğrenim Hareketliliği için Nisan ayı içerisinde oryantasyon programı düzenlenecektir. Program ile ilgili ayrıntılar e-mail adreslerinize gönderilecektir.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 03/22/2022 - 10:38