2020 ve 2021 Proje Dönemleri Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

Değerli Erasmus Staj Hareketliliğine Başvurmuş Olan Öğrencilerimiz,


Erasmus Dil Yeterlilik Sınavı ve başvuru sırasındaki  genel not ortalamalarınıza göre Erasmus puanlarınız (%50 Erasmus Dil Sınavı + %50 Genel Not Ortalaması) hesaplanmıştır.

2021-2022 Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

Erasmus İngilizce Yeterlilik Sınavından minimum 50 puan alamamış öğrenciler değerlendirmeye alınmamıştır.

Staj yapılacak uygun yerlerin tanımı ve izlenecek süreçle ilgili Değişim Programları Başvuru, Seçim, Hibelendirme Uygulama İlke ve Esaslarındaki Staj Bölümünü inceleyiniz.

Son kabul mektubu teslim tarihiniz 15 Mayıs 2021’dir. Aldığınız Kabul Mektubu belirtilen tarihe kadar Uluslararası İlişkiler Birimine iletmeniz gerekmektedir.

Üniversitemize tahsis edilen Staj hareketliliği hibesi; Erasmus notu sıralamasına göre daha sonra ilan edilecek tarihe kadar staj yapılacak uygun kuruluşlardan kabul mektubu getirecek öğrenciler için tahsis edilecektir. Hibenin yeterliliğine göre kabul mektubu getirmiş öğrenciler öncelikle 2 aylık hibelendirilecektir. 

Hakkından feragat eden öğrenci olması durumunda listedeki bir sonraki öğrenci hibelendirilecektir.. 

8 Nisan 2021 tarihinde hibeli veya hibesiz şekilde Erasmus öğrencisi olmaya hak kazanmış listede numaraları bulunan öğrencimiz için CATS üzerinden bir webinar gerçekleştirilecektir. Webinar a katılmanızı önemle rica ederiz.


erasmus@iku.edu.tr adresinden bize ulaşabilir sorularınızı yönlendirebilirsiniz.

Başarılar,

Uluslararası İlişkiler Birimi


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/26/2021 - 11:35