2020 ve 2021 Proje Dönemleri Erasmus Dil Sınavı Sonuçları

Değerli Öğrencimiz,

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği, Erasmus Worldwide (KA107), İKÜ World programlarına başvurmuş öğrencilerin katıldığı dil puanı sınav sonuçlarını görmek için TIKLAYINIZ.

• Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Minimum dil puanı: 60
  • Erasmus+ Staj Hareketliliği Minimum dil puanı: 50
  • Avrupa Staj Konsorsiyumu Minimum dil puanı: 51
  • İKÜ World Minimum dil puanı: 70
  • Erasmus Worlwide (KA107): 60

Bundan sonraki aşamada;
1.    22 Mart 2021’de uib.iku.edu.tr haberler kısmında başvurulan program için minimum Erasmus ve İKÜ World notuna sahip öğrenciler her başvurulan program için ayrıca notlarına ((GNO+Dil sınav sonucu) /2) göre sıralı şekilde ilan edilecektir.
2.    Erasmus+ Avrupa’daki partner Üniversitelerde öğrenim görmek için başvuru yapmış, dil sınavına girmiş ve minimum Erasmus notuna sahip öğrencilerin bilgisi yaptıkları tercihlerle birlikte Erasmus fakülte/bölüm koordinatörlerine iletilecek ve 25 Mart 2021 tarihine kadar Koordinatörlerce yerleştirmeler yapılıp Birimimize iletilecektir. Birimimizde web sayfamızda yerleştirme sonuçlarını ilan edecektir.
3.    Yerleştirmelere göre öğrenci bilgileri ilgili partner Üniversitelere bildirilecektir.
4.     Nisan ayı içerisinde söz konusu süreçlerle ilgili bir oryantasyon programı yapılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/26/2021 - 11:35