2019-2020 Proje Dönemi Staj Hareketliliği

2019-2020 proje dönemi Staj Hareketliliğine Katılacak Değerli Öğrencilerimiz,

16 Nisan 2020 tarihinde yapılan duyuru ile Staj Hareketliliği başvuran öğrenciler Erasmus puanlarına göre sıralanmış ve ilk 23 öğrenciye 2 aylık süre için hibe tahsisi yapılacağı açıklanmıştır.

Staj Hareketliliği Erasmus+ Puan Sonuçları  


Aynı duyuruda, Staj yapacak uygun yerler bulan ve Birimimize içinde bulunduğumuz pandemi durumundan dolayı daha sonra ilan edilecek tarihe kadar kabul mektubu getirecek öğrencilerin staj hareketliliğini gerçekleştirmeye hak kazanacakları belirtilmiştir.

30 Aralık 2020 tarihine kadar staj yapılacak yer bulup ilgili şirket veya kuruluşlardan kabul belgesi getiren öğrenciler Erasmus puanı sıralamasına göre Erasmus stajı yapmaya hak kazanacak ve kabul mektubu getiren öğrencilerin (Erasmus notu sıralamasına göre) arasından 23 öğrenci faaliyetini hibeli olarak gerçekleştirebilecektir. Birimimiz sayfasında bulunan faydalı dokümanlar kısmından örnek ve matbu formlara ulaşabilirsiniz. https://uib.iku.edu.tr/tr/degisim-programlari/faydali-dokumanlar 

erasmus@iku.edu.tr adresinden e-mail olarak veya 0530 9700799 nolu whatsapp numarasından da mesai saatleri ve haftaiçi bize ulaşabilir, sorularınızı yönlendirebilirsiniz.

Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle,
Uluslararası İlişkiler Birimi


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 07/22/2020 - 11:47