2019-2020 Erasmus Staj Hareketliliği Sonuçları

Staj Hareketliliğine Katılacak Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus Dil Yeterlilik Sınavı ve başvuru sırasındaki not ortalamalarınıza göre Erasmus puanlarınız (%50 Erasmus Dil Sınavı + %50 Genel Not Ortalaması) hesaplanmıştır.

Staj Hareketliliği Erasmus+ Puan Sonuçları  

   
Staj yapacak uygun yerler bulan ve Birimimize içinde bulunduğumuz pandemi durumundan dolayı daha sonra ilan edilecek tarihe kadar kabul mektubu getirecek öğrenciler staj hareketliliğini gerçekleştirmeye hak kazanacaktır.

Staj yapılacak uygun yerlerin tanımı ve izlenecek süreçle ilgili Değişim Programları Başvuru, Seçim, Hibelendirme Uygulama İlke ve Esaslarındaki Staj Bölümünü inceleyiniz.

Üniversitemize tahsis edilen Staj hareketliliği hibesi; Erasmus notu sıralamasına göre daha sonra ilan edilecek tarihe kadar staj yapılacak uygun kuruluşlardan kabul mektubu getirecek ilk 23 öğrenciye 2 aylık süre için tahsis edilecektir.

Hakkından feragat eden öğrenci olması durumunda listedeki bir sonraki öğrenciye hak doğacaktır. Pandemiden dolayı staj yapacak yer bulma ihtimalinin yaz dönemi için olmaması nedeniyle 2022 Mayısa kadar staj hareketliliğini gerçekleştirmeye hakkınız olacaktır.

21 Nisan 2020 tarihinde hibeli veya hibesiz şekilde Erasmus öğrencisi olmaya hak kazanmış listede numaraları bulunan öğrencimiz için CATS üzerinden bir webinar gerçekleştirilecektir. Webinar a katılmanızı önemle rica ederiz.

Ayrıca Uluslararası İlişkiler Birimi (International Office) CATS üzerinden sanal banko olarak da hizmetlerini sürdürmektedir. Sohbet odasına mesajlarınızı bırakabilir veya yine sanal bankodaki mesaj merkezi üzerinden Birimimizi seçip mesajınızı bize iletebilirsiniz.

erasmus@iku.edu.tr adresinden e-mail olarak veya 0530 9700799 nolu whatsapp numarasından da bize ulaşabilir sorularınızı yönlendirebilirsiniz.


Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle,

Uluslararası İlişkiler Birimi


Son Güncelleme Tarihi: Per, 04/16/2020 - 13:29