Erasmus+ Personel Hareketliliği 2018-2019 Akademik Yılı Başvuru Çağrısı Açıldı

Değerli Öğretim Elemanları ve İKÜ Çalışanları;

2018-2019 Akademik yılı çerçevesinde Erasmus+ Personel Hareketliliğinden faydalanmak isteyen akademik ve idari personelin hareketlilik başvuruları web sitemiz üzerinde yer alan form ve gerekli diğer evraklar ile 01 Ekim 2018 – 26 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvurular Erasmus+ Personel Hareketliliği Komisyonu tarafından değerlendirilecektir.

Erasmus+ Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliğine başvurular, karşı kurumdan alınacak kabul yazısı (e-mail yeterlidir)  ve başvuru sahibi ve İKÜ ’deki yetkililer tarafından imzalanacak başvuru formu ile UIB’ye yapılacaktır. Hareketlilik en geç 30 Mayıs, 2020 tarihinde bitecek şekilde planlanmalıdır.
Erasmus+ Personel Hareketliliği başvuruları 2018-2019 akademik yılının tamamını kapsayacak şekilde açılmış olup, yalnızca hibe kalması halinde aynı akademik yıl için ikinci bir başvuru açılabilecektir.

Başvuru detaylarına ve başvuru formlarına (Eğitim alma için İş Planı ve Ders verme için Öğretim Programı) aşağıda linki bulunan güncellenmiş web sitemizden ulaşabilirsiniz.

https://uib.iku.edu.tr/tr/degisim-programlari/faydali-dokumanlar

(Erasmus+ kapsamındaki kural değişiklikleri çerçevesinde güncellenmiş web sitemizi incelemeniz önemle arz olunur.)
(Yeni yönetmelikle beraber Başvuruda bulunan İdari Personelimiz (ÖSYM Eşdeğerliliğine sahip en az 50 dil puanına sahip değil ise ) okulumuz İngilizce Hazırlık Birimi tarafından yapılacak Dil Sınavına tabi tutulacaktır.) 

Saygılarımızla,
Uluslararası İlişkiler Birimi

 

Detaylı bilgi ve sorularınız için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.
  +90 212 498 4369
  e.oksuzomer@iku.edu.tr / erasmus@iku.edu.tr




 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 10/02/2018 - 15:12