2023 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ KA131 ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ FAKÜLTE SIRALAMALARI VE YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

2023 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği fakülte sıralamaları ve kesin olmayan yerleştirme sonuçları için TIKLAYINIZ !

  • Yerleştirme sonuçları yapılan tercihlere, partner Üniversitelerin kontenjanlarına ve Fakülte içindeki sıralamalara göre değişiklik gösterebilir.
  • Feragat etmek isteyen öğrenciler 24.03.2023 tarihine kadar dilekçelerini Uluslararası İlişkiler Birimine iletmelidir. Dilekçelerini iletmeyen öğrenciler için bir sonra ki başvuruda -10 puan düşülecektir. Hibe sonuçları sonrası feragat hakkını kullanmak isteyen öğrenciler için süre tanınacaktır.

FERAGAT FORMU

  • Hibeler her fakültenin son 3 yıldaki performansına göre dağıtılacaktır. 
  • Yerleştirilen her öğrenci hibelendirilemeyecektir.
  • Öğrenim Hareketliliği için 25.04.2023 tarihinde oryantasyon programı düzenlenecektir. Program ile ilgili ayrıntılar e-mail adreslerinize gönderilecektir.  

“Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasında 2023 Yılı Katkı Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Bu nedenle, Erasmus+ öğrenci hareketliliği kapsamında yapmış olduğunuz başvuru sonucunda hareketliliğe hibeli ya da hibesiz olarak seçilmeniz / seçilecek olmanız kazanılmış bir hak niteliği taşımamaktadır. Hibe alıp almayacağınız veya hibenizin tutarı Avrupa Komisyonu ile imzalanacak anlaşma ve akabinde İstanbul Kültür Üniversitesi’ne tahsis edilecek hibe tahsis süreçleri sonuçlandığında kesinleşecek olup, söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan İstanbul Kültür Üniversitesi veya Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.”

  • Kesin yerleştirme sonuçları Türkiye Ulusal Ajansı tarafından üniversite hibe sonuçları açıklandıktan sonra belirlenecektir.
  • Üniversitemiz ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında hibe sözleşmesi imzalanana kadar ve toplam hibe Üniversitemiz banka hesabına yatırılana kadar hibe listesi açıklanmayacaktır.
  • Yüksek Öğretimden gelen yazı çerçevesinde, kesin yerleştirme ve hibe sonuçları belli olmadan vize almayı kolaylaştırıcı vize/hibe yazısı düzenlenmeyecektir.

Uluslararası İlişkiler Birimi


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 03/20/2023 - 10:04