Sevgili Öğrencilerimiz,

2023 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Karma Yoğun Programlar (Blended Intensive Programmes-BIPS) “Digitalization of Future Urban Lifte Style” Karma Yoğun Programı Öğrenci Hareketliliği Erasmus Puanlarına ve hibe hibe sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Hareketilikten yararlanmaya hak kazanan öğrencilerimize ileriki süreç ile ilgili 25 Nisan 2024 tarihinde saat 14:30’da CATS platformu üzerinden oryantasyon programı gerçekleştirilecektir. Program ile ilgili detaylı bilgiler sizlerle e-mail yolu ile paylaşılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 04/24/2024 - 17:20