2021 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ KA131 AVRUPA STAJ KONSORSİYUM PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI

2021 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Avrupa Staj Konsorsiyum Projesi kapsamında Personel Eğitim Alma Hareketliliğine katılmak üzere 12 Temmuz -2 Ağustos çağrısına başvuru yapan akademik ve idari personele ait başvuruların değerlendirilmesi 15 Ağustos 2023 tarihinde Komisyon üyeleri tarafından yapılmış olup Rektörlük Makamından alınan onay doğrultusunda faaliyeti gerçekleştirmeye hak kazanan akademik ve idari personelimizin listesi oluşmuştur.

Başvuru Sonuçları  
  • Hareketliliği gerçekleştirmeye asil olarak hak kazanmış fakat feragat etmek isteyen personelin talebini 24.08.2023 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Birimine yazılı olarak bildirmesi gerekmektedir. Bilgilendirme yapmayan personel için bir sonraki başvuruda  -10 puan düşülecektir.
  • İlgili çağrı kapsamında hareketliliklerin en geç 27 Ekim 2023 tarihinde sonlanması gerektiğinden, tüm gidiş işlemlerinin (gidiş evraklarının Uluslararası İlişkiler Birimine teslimi ve Hibe Sözleşmesinin imzalanması dahil olmak üzere) en geç 2 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar işlemlerini tamamlamayan personelimizin hakkı hareketliliğini gerçekleştirmeyeceği varsayılarak bir sonraki “Yedek” katılımcıya aktarılacaktır.

Uluslararası İlişkiler Birimi  
 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 08/22/2023 - 00:31