2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ KA131 DİL SINAVI SONUÇLARI

Değerli Öğrencimiz,

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği programlarına başvurmuş öğrencilerin katıldığı dil puanı sınav sonuçlarını görmek için tıklayınız.

Sınav itiraz süresi sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 3 iş günüdür. Sınav sonuçlarına itiraz durumlarında öğrencilerin şahsen Şirinevler Yerleşkesi Yabancı Diller Bölüm binası YDB 706 nolu ofise giderek itiraz dilekçesi doldurmaları gerekmektedir.

  • Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği öğrenci olabilmek için gereken minimum dil puanı: 60
  • Erasmus+ Staj Hareketliliği öğrencisi olabilmek için gereken minimum dil puanı: 50

Bundan sonraki aşamada;
1.    8 Mart 2022’de uib.iku.edu.tr haberler kısmında başvurulan program için minimum Erasmus notuna sahip öğrenciler her başvurulan program için ayrıca notlarına ((GNO+Dil sınav sonucu) /2) göre sıralı şekilde ilan edilecektir.
2.    Erasmus+ Avrupa’daki partner Üniversitelerde öğrenim görmek için başvuru yapmış, dil sınavına girmiş ve minimum Erasmus notuna sahip öğrencilerin bilgisi yaptıkları tercihlerle birlikte Erasmus fakülte/bölüm koordinatörlerine iletilecek ve 15 Mart 2022 tarihine kadar Koordinatörlerce yerleştirmeler yapılıp Birimimize iletilecektir. Birimimizde web sayfamızda yerleştirme sonuçlarını ilan edecektir.
3.    Yerleştirmelere göre öğrenci bilgileri ilgili partner Üniversitelere bildirilecektir.
4.     Nisan ayı içerisinde söz konusu süreçlerle ilgili bir oryantasyon programı yapılacaktır.
5.     Erasmus+ Staj Hareketliliği için başvuru yapmış dil sınavına girmiş ve minimum Erasmus notuna sahip öğrencilerin 15.04.2022 tarihine kadar kabul mektuplarını Birimimize iletmesi gerekmektedir. (Staj hareketliliği en erken 01.09.2022 tarihinde başlayabilir)


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 03/04/2022 - 18:06