2021 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ KA131 STAJ HAREKETLİLİĞİ YABANCI DİL YETERLİLİK SINAV SONUÇLARI VE ERASMUS PUANLARI

Değerli Öğrencimiz,

Erasmus+ Staj Hareketliliği Yabancı Dil Yeterlilik Sınav sonuçları için tıklayınız.
Erasmus+ Staj Hareketliliği Erasmus Puanları için tıklayınız.

Erasmus+ Staj Hareketliliğinden faydalanabilmek için gereken minimum dil puanı: 50

• Erasmus+ Staj Hareketliliği için başvuru yapmış dil sınavına girmiş ve minimum Erasmus notuna sahip öğrencilerin kabul mektuplarını erasmusbasvuru.ua.gov.tr web sitesine yüklemesi ve “Tercihler” kısmına ilgili kurumu eklemesi gerekmektedir. (Staj hareketliliği en geç 30.09.2023 tarihine kadar tamamlanmalıdır)
  • Sisteme Kabul Mektubu yükleyen tüm öğrenciler yapılacak hareketliliğin süresine ve elimizde kalan hibeye bağlı olarak minimum 2 ay hibe desteğinden yararlanacaktır.

Uluslararası İlişkiler

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/03/2023 - 16:44